– Over ons –

 

The way to get started is to quit talking and begin doing.

 

- Walt Disney

 

CREATIEVE BAGAGE

ARTATTACK werd opgericht in 1996 en groeide ondertussen uit tot een sterk creatief grafisch bureau dat zich bezig houdt met vormgeving & nieuwe media. We bestaan uit een creatief en flexibel team dat geen uitdaging uit de weg gaat. Met de jaren bagage die we ondertussen meedragen en het samenwerken met creatieve freelancers, weten we precies hoe we het beste uw ideeën naar het publiek kunnen overbrengen. Onze specialisatie richt zich tegenwoordig vooral op layout- en illustratieprojecten. Maar ook games, webprojecten en interactieve bedrijfspresentatie behoren tot de mogelijkheden. Wat u ook wil, het ARTATTACK - team zal alles in het werk stellen om tegemoet te komen aan uw creatieve wensen.

BART GOOVAERTS - ZAAKVOERDER

Studeerde toegepaste grafiek aan Sint Lukas Brussel en studeerde af in 1995 als 'meester in de beeldende kunsten'  . Naast zaakvoerder is hij ook de hoofd-designer en illustrator van ARTATTACK.

Interesses?

Design, Film, Gaming en Disney.

 

Inspiratie?

Ik heb het geluk gehad om samen met mijn gezin alle Disneyparken over de ganse wereld te bezoeken. Anaheim, Orlando, Parijs, Tokyo, Hong Kong en Shanghai.. Voor mij een unieke en onuitputbare bron van inspiratie.

 

Plannen?

Ik loop nog steeds rond met plannen om ooit eens mijn eigen adventure game te creëren.

 

info@artattack.be • +32 (0)15 340476

® 2022 Artattack.be

  • ...

    info@artattack.be • +32 (0)15 340476

    Bart Goovaerts

    Zaakvoerder

    Naast zaakvoerder vooral ook de hoofd-designer en illustrator van ARTATTACK. Studeerde aan Sint Lukas Brussel. Interesses: Design, Film, Gaming en Disney. Loopt nog steeds rond met plannen om ooit eens zijn eigen adventure game te creëren.